Acesta divizei a companiei noastre, Cars Logistic&Services SRL, are ca obiect principal de activitate vanzarea de camioane rulate, utilitare rulate si autoturisme rulate (second hand). Comercializam toate marcile de autovehicule comerciale, importam si aducem la comanda orice tip de camion, utilitara sau autoturism, second hand sau nou. Aceste autovehicule sunt importate din EU si provin de la firme de leasing sau mari dealeri de camioane si autoturisme.

Divizia de vanzari camioane rulate (second hand) si autoturisme rulate poate oferi, la solicitarea dvs, o gama de servicii complete, si anume:

- consultanta in vederea identificari unor solutii de finantare.

- inmatriculari/radieri autovehicule.

- buy back sau trade-in.

- transport camioane sau autoturisme cu platforme specializate.

- evaluarea si stabilirea corecta a pretului de piata (market price) pentru camioane si autoturisme rulate (second hand).

- achizitii de camioane rulate,utilitare si autoturisme rulate.

Compania noastra se adreseaza atat clientilor persoane juridice cat si clientilor persoane fizice care doresc sa achizitioneze sau sa vanda orice tip de camion,utilitara sau autoturism.

Cautare dupa

Ai un camion o utilitara sau un autoturism de vanzare?

Te rugam sa ne trimiti acum pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. cateva poze impreuna cu datele tehnice ale masinii si datele dumneavoastra de contact si veti primi informatii despre cum poti sa-ti vinzi masina prin noi.

Informatii contact

Telefon: 0040 748 944477 sau 0040 768 728183
Fax: 0040 21 310 5030
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.